FC Fredericias amerikanske angriber, Steven Enna, fik puttet bolden i kassen, i sejren mod HB Køge og efterfølgende var cheftræner Jonas Dal fuld af lovprisende ord om ham.

FC Fredericia vandt 1-3 og efter kampen var Jonas Dal derfor en tilfreds træner.

“Jeg er især tilfreds med første halvleg bortset fra et par skønhedsfejl, hvor vi var vores egen værste fjende, da vi smed bolden væk i opspillet. Det vil dog være dumt at finde huller i osten efter sådan en sejr, hvor vi spillede en voksen kamp generelt,” siger Dal og fortsættter:

“Vi er gode i både omstillinger og i det etablerede spil. I de perioder, hvor spillet kører fremad spiler vi godt rundt om dem, men med det lille aberdabei, at vi forærede bolden væk. Udover det var det en fremragende første halvleg, og vores tidlige scoringer i anden halvleg drabte kampen.”

I kampen kom både Mathias Gertsen og Steven Enna på måltavlen for første gang for FC Fredericia. Særligt glæder Dal så over Ennas kasse.

“Det er altid dejligt, når vores spillere scorer, især for angriberne, da de lever af at score. Hvis vi kalder “G” for angriber, så er det fedt, at begge scorede. Jeg synes, at Steven arbejder forbilledligt og gør alt hvad han kan defensivt og arbejder stenhårdt. Offensivt laver han det fantastiske mål. Jeg under ham det virkelig, fordi han har arbejdet stenhårdt for det. Nu klapper han kasser ind, det er fedt,” udtaler Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia skal i aktion er på søndag mod Næstved på Monjasa Park.

https://www.place2live.dk/fredericia/