Jonas Dal var meget skuffet over, at FC Fredericia smed føringen væk i Skive, og kaldte det en frygtelig kamp at være træner i.

Fredericia AVISEN talte efter kampen med FC Fredericias cheftræner Jonas Dal, der satte ord på det uafgjorte opgør.

“Det var en kamp hvor man er meget nervøs hele tiden som træner, fordi vi ikke fik sat spillet som vi ville og i lange nok perioder får vi ikke kørt bolden rundt. Vi er ikke gode nok, når Skive har bolden. Det blev en kamp, hvor det kunne være endt 7-7 i stedet for, og det var sikkert publikumsvenligt, men det var en frygtelig at være træner i,” siger Jonas Dal og sætter ord på, hvordan det er at formøble en føring på 0-2:

“Det er en stor skuffelse, og især når vi burde være kommet på 0-3, og så får vi et mål mod os lige inden pausen og så igen et kvarter inde i anden halvleg, da vi ikke havde momentum. Bolden dansede rundt på vores målstreg og der kunne man få lidt ondt i maven, men vi skal være glade for det ene point, da vi var trykket ned i perioder.”

FC Fredericia blev hæmmet, da Steven Enna udgik med en skade i låret, og det ændrede kampens forløb for fC Fredericia.

“Det ændrer, at vi ikke havde en naturligt i feltet, da vi lagde Kristian Kirkegaard derop, og han løb bagved backks og midterforsvsvar og tog boldene i dybden, Det gjorde, at han manglede som topangriber. Flere gnage spillede vi bolden på tværs, hvor vi manglede en derinde. Derfor er det en skam, at Steven måtte udgå,” siger Jonas Dal.

https://pro-print.dk