Forside FC Fredericia Dal før sæsonens sidste kamp: Skuffet over vi ikke har noget at...

Dal før sæsonens sidste kamp: Skuffet over vi ikke har noget at spille for

DEL
FC Fredericia - Næstved Boldklub. 25. november 2018. Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN.

FC Fredericia spiller i dag sæsonens sidste kamp. Cheftræner Jonas Dal er skuffet over, at hans mandskab ikke har det store på spil i kampen mod Hvidovre.

FC Fredericia tabte i søndags 3-2 på udebane til FC Roskilde. Det betyder, at der ikke er det store på spil i dagens kamp mod Hvidovre, da muligheden for top-3 er glippet.

Derfor overvejer Jonas Dal om kortene skal blandes anderledes end de plejer.

“Det kan godt være, at der kommer et par ændringer. Det er vigtigt for os at slutte ordentligt af, selvom vi ikke har meget at spille for udover placeringen, men det kan også være vigtigt nok i sig selv. Hvidovre har alt at spille for, fordi hvis resultaterne ikke går deres vej i de andre kampe, kan de risikere at rykke ned. Derfor er det en vigtig kamp, hvor vi vil gøre alt for at vinde,” siger FC Fredericia-træneren.

Det er velkendt, at FC Fredericia har flere spillere, som stopper i klubben. Blandt andet profilen Christian Sørensen. Derfor overvejer Jonas Dal om han til Hvidovre-kampen vil benytte sig af spillere, som er i klubben efter sommerferien.

“Det tager vi måske lidt højde for, da der godt kan være noget at hente der i forhold til spillere, som man ved er her til næste sæson,” forklarer Jonas Dal.

Med det seneste nederlag til FC Roskilde har FC Fredericia ikke det helt store på spil rent sportsligt i sæsonens sidste kamp, og det er noget, der går Jonas Dal på.

“Det er jeg rigtig skuffet over, det kan jeg ikke skjule. Både over sæsonen set som helhed, hvor jeg mener, at vi har spillet til mere, men også den seneste kamp mod Roskilde, hvor vi burde have vundet. Vi lavede for store personlige fejl i Roskilde, som gjorde det umuligt at vinde. Jeg er derfor meget skuffet over, at vi ikke har andet end placeringen at spille for,” siger Jonas Dal.

Der er kampstart mellem FC Fredericia og Hvidovre klokken 13:45 på Monjasa Park.

http://bit.ly/sofielindelecture
DEL