FC Fredericia spiller tidligt onsdag aften tredje runde i Sydbank Pokalen. Avarta, der ligger i Rødovre, er modstanderen, og med deres rangering som 2. divisionshold kræver det en ekstra mentalindsprøjtning for FC Fredericia at være helt klar til opgøret.

FC Fredericia spillede i søndags mod Fremad Amager i NordicBet Ligaen, og efter en restitutionstræning mandag og en taktik træning tirsdag går det onsdag løs igen mod Avarta.

“Det bliver en spændende opgave. Vi har set video på dem, og forberedt os på hvordan de spiller, så det bliver spændede at se hvordan vi kan løse opgaven. Vi kan se, at de har dygtige spillere så vi skal være klar på dagen,” siger Jonas Dal og uddyber, hvem der er dygtige for Avarta:

“De har en dygtig venstre midtstopper, som er god med bolden, og det skal vi være skarpe på at lukke ned, og så har de en dygtig spiller i form af Emil Wass på midten, der har god teknik og han er god til at vende i små rum. Så har de også en god venstre wingback, der har en masse drive, når han kommer i fart. Avarta har også været dygtige som hold til at spille hurtigt på kontra, så som hold skal vi også være klar på, at de har gode strenge at spille på,” siger Dal.

Avarta frister en tilværelse som nummer seks i 2. division pulje 1, og det giver FC Fredericia favoritværdigheden, men den situation er den samme som i sidste runde mod Brabrand.

“Det er vi blevet vant til, men omvendt kræver det også en ekstra mental indsprøjtning , fordi det ikke er givet, at vi bare vinder fordi vi spiller i 1. division og de spiller i 2. division. Vi vinder via præstationen på banen, og det er altid spændende, når man møder et lavererangerende hold, da vi så skal påtage os favoritværdigheden. Det er noget af det, der kan spille ind, når man spiller i pokalturneringen,” siger Jonas Dal, der har tænkt sig at rotere:

“Vi vil gerne have alle i gang, men vi har skader og sygdom, som gør, at vi ikke kan få den opstilling vi helst vil have, men så må vi gøre det der er næstbedst. Selvfølgelig vil jeg gerne have, at flere spiller så meget som muligt i en kamp som vi tager seriøst og en kamp der gælder noget,” fortæller Jonas Dal.

FC Fredericia mangler med sikkerhed Mathias Johannsen i opgøret, der spilles onsdag klokken 16:30 på Espelundens Idrætsanlæg

https://www.facebook.com/menyfredericia/