Jonas Dal var tilfreds med måden, som FC Fredericia kom tilbage på mod Næstved, der blev sendt hjem med et nederlag på 3-1.

FC Fredericia var bagud mod Næstved, men efter en stærk anden halvleg fik de vendt opgøret på hovedet og vandt.

“Vi var bagud 1-0 og nede i sækken og var lidt for passive. Vi fik ikke sat vores spil, da Næstved var dygtige til at presse højt, og de var dygtige til at få opspillet stoppet tidligt Det er vi nødt til at kreditere Næsted for. I første halvleg fik vi ikke flow i spillet, men i anden halvleg satte vi spillet bedre op og kom frem til gennembrud, hvor vi blev farlige,” siger Jonas Dal.

Sejren var FC Fredericias tredje i træk, og dermed har hans mandskab et godt udgangspunkt før lokalbraget mod Vejle på onsdag.

“Sejren betyder først og fremmest tre vigtige point til samlingen. Det er et spørgsmål om at have selvtillid med, og det får vi med sejre, og når vi laver tre mål avler det selvtillid. Når Agon scorer med hovedet og vi scorer efter et indlæg, så vil jublen ingen ende tage, så vi er godt på vej og kan tage til Vejle og lave et godt resultat og forsøge at vinde. Vejle er favoritter i Nørreskoven, men vi giver den gas,” udtaler Jonas Dal.

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det