FC Fredericia havde alt spillet mod Fremad Amager, men endte med at tabe 1-2, og det var surrealistisk for cheftræner Jonas Dal at gå ind i omklædningsrummet efter første halvleg bagud med 0-2.

I sidste sæson spillede FC Fredericai godt, men tabte. I denne sæson har det været det modsatte, hvor man har fået noget med trods, at spillet ikke har fungeret. I dag mod Amager var “same old story” fra sidste sæson.

“Om vi skal drage pareller til sidste sæson ved jeg ikke, men vi skal være ærgerlige over, at vi taber en kamp som denne, da vi har hele kampen fra start til slut. Det er ubegribeligt, at vi ikke scorer før til sidst, da vi havde chancerne til det,” siger Jonas Dal.

FC Fredericia sad på kampen i første halvleg, men på to scoringer i de sidste par minutter gik FC til pause bagud 0-2.

“Det er surrealsitsik og uvirkeligt, da jeg havde forberedt mig på, at jeg ville rose drengene for en god første halvleg og vi skulle bare gøre det vi var gode til i første halvleg. Pludselig røg de igennem to gange og scorede. Det var ikke en rar pause at skulle ned til,” konstaterer Jonas Dal.

Søndag eftermiddag spillede Viborg uafgjort mod Næstved, men det kunne Jonas Dal ikke glæde sig over efterfølgende.

“Tabellen kan vi forholde os til efter 33 kampe og lade den være lige pt. Nu handler det om at få sat en sejr på skeamet så vi får point ind på kontoen,” udtaler Jonas Dal.

https://andresens-vvs.dk