Jonas Dal var ovenud lykkelig efter FC Fredericias sejr på 0-5 mod Nykøbing, hvor der var stor ros til holdet og de medrejsende fans.

Efter FC Fredericias sejr på 5-0 talte Fredericia AVISEN med Jonas Dal, der sagde følgende om sejren:

“Det er så vanvittig fedt, det er det bare at vinde, men at vinde 5-0 er skønt,” konstaterede han og kom ind på, hvordan det var at fejre sejren med en busfuld fans, der havde taget turen på over 200 kilometer:

“Det med Red Pride… Det kan jeg ikke blive ved med at finde superlativer for. Det er fedt, at de tager turen herover og bare støtter os 300 % hele kampen igennem. Det er fedt at være vidne til.”

Sejren kom i hus på en lidt atypisk måde. Normalt plejer FC Fredericia at kombinere sig igennem, men de første to mål kom efter hjørnespark.

“Fra starten af kampen holdt vi godt i bolden, men skabte ikke chancer. Til gengæld fik vi fem hjørnespark i første halvleg, og scorede på to af dem. Det er vanvittigt, at vi gør det, og det er en ny side, som jeg godt kan lide. De lette mål skal man også kunne lave. Derudover spiller vi fint med en god boldomgang, og står godt defensivt. I første halvleg var jeg lidt utilfreds med, hvordan vi samlede bold nummer to op, men det fik vi rettet op på i anden halvleg,” sagde Dal, der også glædede sig over et clean sheet:

“Sejren er fedest, men det med et clean sheet og en suveræn fornemmelse og følelse spillerne har i kroppen efter sådan en kamp. Det er en stor del af det også,” forklarede Dal, som glædede sig over igen at være á point med Vejle på førstepladsen:

“Det er superfedt, og der er en god udsigt fra førstepladsen. Det er en igangværende proces med unge og uprøvede spillere, og kan vi blive ved med at udvikle os, er der en meget høj overlægger, som vi søger hele tiden. I dag var et skridt på vejen,” sagde Jonas Dal.

Næste gang FC Fredericia skal i kamp er på torsdag mod HB Køge på Monjasa Park.

http://bit.ly/lolalecture

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer