FC Fredericia sejrede med 2-3 mod Hvidovre i efterårets sidste kamp, og det var en stolt Jonas Dal, der gjorde status på efteråret efter kampen.

En sejr sikrede FC Fredericia et noget nær perfekt efterår, og det gav en god følelse efter kampen til Jonas Dal.

“Hvis du var i min krop, så kunne du mærke hvor fed en følelse jeg har. Måden vi vinder vi fandt på er vanvittig fed. Vi tog imod det Hvidovre er gode til, og det er at komme med et fysisk tryk. I anden halvleg spillede vi os frem til chancer, selvom vejret var som det var,” siger Jonas Dal.

I anden halvleg havde FC Fredericia modvind, og samtidig silede regnen ned, men på trods af det holdt FC Fredericia spillet på jorden.

“Vi har været dygtige til at eksistere på, at kampen skal være på vores vilkår. Kunne vi spille os udenom Hvidovre, og kombinere os frem til chancer og score, så ville vi vinde, og det lykkedes vi med,” fortæller Jonas Dal, og kommer ind på den følelse, der gik igennem ham, da Hvidovre udlignede til 1-1 i starten af anden halvleg:

“Jeg tænkte åhhh nej. Vi havde ikke set om spillet var blevet sat endnu, og så slog de en lang bold og vi fik et hjørne imod os. Nybo reddede, men så stod en fra Hvidovre klar og scorede på returen. Det var ikke lige planen, men så hev drengene sig selv op og eksisterede på at spille det de kan, og kørte sejren hjem.”

Hvordan har efteråret været for dig?

“Det har været et skønt efterår. Jeg må rose spillerne afsindig meget, både de etablerede, men også dem der er kommet til. De nye er faldet hurtigt til, og jeg synes, at det er beundringsværdigt hvordan vi fungerer som hold allerede nu,” slutter Jonas Dal.

https://andresens-vvs.dk
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer