Mandag d. 18. november lukker Tøjhuset dørene op for en herlig gang underholdning i selskab med Søren Dahl og hans altid spændende gæster.

Dahl På Hack er lig det mange årig ’Café Hack´, hvor værten Søren Dahl interviewer kendte gæster om tidens tendenser, problematikker i samfundet, stort og småt. Denne gang har showet fundet vej til Fredericia i en liveudgave med prominente gæster!

Jesper Steinmetz er et navn som mange danskere kender, når han ugentligt dukker op på tv-skærmene. Jesper Steinmetz er journalist og korrespondent på TV2. Steinmetz var udvekslingsstudent i USA, blev siden uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet som reporter for TV 2 i Folketinget og senere på stationens redaktion i København.

Søren Østergaard er en dansk skuespiller og gøgler. Han er mest kendt som komiker i Zirkus Nemo. Han fik både Robert- og Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i Kærlighedens smerte fra 1993. I 2014 blev han Ridder af Dannebrog.

Jacob Bjerregaard behøver for de lokale i området ikke den store introduktion. Han er Fredericias borgmester og et kendt ansigt i gadebilledet  – og på Tøjhuset.

Dahl på Hack kan opleves d. 18. november kl. 18. Dørene åbnes en time før. Billetsalg: tojhuset.dk

https://www.fredericiafriskole.dk/

Leave a Reply