Randalgård Børnehave skiftede onsdag navn til Børnehuset Savannen, og i den forbindelse var der underholdning for børnene i form af blandt andet en ballondyrskunstner.

Randdalgård Børnehave har gerne ville skifte navn, fordi det er mere end en børnehave, da de også har en vuggestue, og derfor blev der fra bestyrelsens side taget initiativ til at ville ændre navnet.

Der blev udskrevet en konkurrence blandt forældrene, som kunne komme med deres bud på dagsinstitutionens nye navn.

Børnene så spændt til, da det nye navn blev offentliggjort. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Her endte valget, efter at bestyrelsen havde snakket sammen, med at falde på Børnehuset Savannen, hvilket blev officielt onsdag formidag.

For at markere navneændringen afholdt Børnehuset Savannen onsdag formiddag en markering af navneændringen, hvor der blandt andet blev skudt konfetti af, mens navnet blev offentliggjort.

Efterfølgende kom der en ballonkunstner og lavede et indslag med underholdning, og efterfølgende blev der lavet ballondyr til alle dem, der ville have et.

I vuggestuen fik de fuld gas, der efter ballonkunstner-indslaget også blev danset til musik, mens de havde ballondyr i hånden.

Vuggestuebørnene hyggede sig med dans. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Markeringen af navneskiftet til Børnehuset Savannen fandt sted fra klokken 09:30 – 11:30, og børnene havde et par timer med sjov og leg, hvorefter de igen gik over til mere daglige rutiner i det, der nu hedder Børnehuset Savannen .