Dagsinstitutionen Peter Aage Gården fyldte onsdag 25 år, og i den forbindelse blev de samtidig en certificeret idrætsinstitution.

Borgmester Jacob Bjerregaard var til stede og ønskede dagsinstitutionen tillykke med de 25 år, og samtidig klippede han snoren til en ny multibane.

“Peter Aage Gården er en fantastisk daginstitution. Jeg vil gerne takke jer ansatte. Jeg kender flere forældre og børn, som er pjattede med at være her, fordi I sørger for at have de bedste rammer og er gode til at komme med varme hænder og omsorg, som er det, der betyder noget for vores børn,” sagde Borgmesteren og sluttede:

“Jeg er glad for, at I benytter lejligheden til at blive en idrætsprofil, og at vi nu skal indvie den her bane.”

Efterfølgende talte Fredericia AVISEN med blandt andet pædagogen Monica Bøegh om det, at Peter Aage Gården nu er en certificeret idrætsinstitution.

“Det er dejligt at få tilkendegivelsen på det arbejde, som vi har været igennem, men det har været en del af vores daglig dag i noget tid, så v har haft fokus på det i lang tid,” fortæller hun.

Se her flere billeder fra den festlige dag hos Peter Aage Gården:

Kirsten Hummelgaard Hansen pædagogisk leder ved Peter Aage Gården og pædagog Monica Bøegh. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
Indvielse af multibanen ved Peter Aage Gården. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
Uddeling af certifikater til pædagogerne. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.
Peter Aage Gårdens 25 års fødsesldag, kæmpe kagemand. Fotograf: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
https://www.billet.dk/order/tickets/13260481/lars-lilholt-band-buelows-kaserne-2019-07-06-19-30-00?