Sydøstjyllands Politi har det forgangne døgn registreret 8 anmeldelser, der vedrører covid-19.

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. Det forrige døgn viser igen, at borgere og virksomhedsejere i Sydøstjyllands Politikreds fortsat følger de retningslinjer, som regeringen har besluttet. De aktuelle tiltag drejer sig om forsamlingsforbuddet og lukning af værtshuse, restauranter mv.

Anmeldelser og sigtelser opgjort den 30. marts

Krav om lukning, ingen registrerede anmeldelser i døgnet

Forbud mod større forsamlinger, 7 anmeldelser hvor der er anmeldt større forsamlinger af personer omkring lokaliteter i det frie rum, herunder sportsarealer, en legeplads, samt i og uden for to forretninger.
Ved patruljernes ankomst var forsamlingerne opløst, og der kunne ikke konstateres forsamlinger på over 10 personer, ligesom der blev holdt den fornødne afstand.

Der er ligeledes modtaget 1 anmeldelse, hvor hændelsen omhandler en bekymring omkring en dreng på et stillads, hvor det viste sig, at han var med faderen på arbejde pga. corona-krisen.

Endeligt er der registeret 25 hændelser eller tilsyn i forbindelse med åbning af Genbrugspladser i politikredsen. Ingen steder gav åbningen anledning til problemer, heller ikke i forhold til covid-19 indsatsen.

Der er ikke foretaget sigtelser det forgangne døgn.

Tallene er opgjort for tirsdag kl. 7.00 til onsdag kl. 7.00.

Sydøstjyllands Politi er løbende i dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer