Når vækkeuret ringer søndag morgen til Hancock Cup, så er alle lige lidt mere trætte end en normal søndag. Seks håndboldkampe i benene – og for fire FHK-hold ventede mindst én kamp mere.

Vækkeuret var sat til 6:45, men allerede klokken fem vågnede jeg første gang og kunne ikke rigtig falde i søvn. Nerverne begyndte at melde deres ankomst, mine piger havde trods alt givet sig 110% for at komme i semifinalen, så på deres vegne håbede jeg på, at de kunne fortsætte stimen.

Men inden semifinalen kunne løbe af stablen skulle der, som altid på stævnets sidste dag, ryddes op i klasselokalet. Luftmadrasser blev pakket væk og borde sat på plads, inden morgenmaden og en køretur mod hallen stod for. En times tid før ramte vi hallen, og min nervøsitet blev kun værre. Toilettet var min bedste ven – en tre-fire gange nåede jeg lige forbi inden kampstart.

Pigerne virkede klar, men det var tydeligt at se på dem, at de var trætte. Et kvarter før kampstart ankom en af de blå stævnebusser, den var FYLDT til randen med FHK’ere, der var klar til at give fuld opbakning til deres rødblusede klubkammerater.

Kampen startede, vi kom godt fra start. Men intet er slut før hornet lyder – og en vanvittig kamp hvor der blev fightet flot af begge hold resulterede i et uafgjort resultat, men med et straffekast til vores modstandere fra Frederiksberg. Men heldigvis har jeg en mur i målet – så vi fik chancen i en omkamp, hvor vi desværre måtte se os slået med et enkelt mål. Ærgrelsen var stor, men for pokker hvor er jeg stolt. De gav alt hvad de havde – og resten af klubben gav alt hvad de have.

Det er på grund af kampe som den her, med den enorme opbakning der gør det hele værd. De mange timers træning, de to lange dage til stævnet før semifinalen. Kulminationen på det hele var at opleve den stemning der var i hallen.

Selvom vi ikke kunne spille os i finalen, så gik det anderledes for klubbens U16 piger. Det meste af FHK var stadig på lægterne og heppede på livet løs. De startede godt, men også de måtte se en tæt kamp i møde. MEN få sekunder før tid sikrer en scoring den største håndboldoplevelse for de fleste af pigerne: En plads i finalen foran 150 FHK’ere. Imponerede klaret.

Finalen blev spillet i den store arena, men på dagen måtte pigerne erkende at modstanderne fra Rødovre var bedre. De kæmpede flot, og både FHK-forældre og -spillere gav det aller sidste energi til pigerne.

Jeg var ikke selv med bussen hjem, men de videoer jeg har set ser det meget hyggeligt ud! Der er fest i bussen hjem, også selvom det denne gang ikke resulterede i FHK-pokaler.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.