Fredericia Håndboldklubs ligahold er i den svenske by Skövde på træningslejr i fire dage. I den forbindelse laver Rune Schrøder en daglig dagbog, og i den anden udgave kommer han ind på svenske morgenmadstraditioner og den første træningskamp på turen mod Hallby.

På træningslejren i Skövde er der foruden det sociale aspekt og masse af træning også indlagt tre træningskampe.

Den første fandt torsdag sted mod Hallby, der er nyoprykker til den svenske liga og dermed er i samme situation som FHK med, at de er ved at forberede sig på livet i ligaen.

Rune Schrøder skriver følgende om dag to på træningslejren:

“Dagen i Skövde har budt på mere taktik og boldspil, og vi er nu for alvor i gang.

Vækkeuret ringede klokken 08:00, og så var det ellers blevet tid til morgenmadsbuffet. Vi bliver forkælet med lækker mad til enhver smag. Kødboller til morgenmad, det kan altså bare noget!

Emil Tellerup med sin mad. Foto: Rune Schrøder

Efter vi havde spist morgenmad var der klokken 09:00 en lille videosession fra vores kamp mod SønderjyskE, og så var der lidt om, hvad vi skulle træne i hallen.

Klokken 10:00 var der træning, hvor vi fik lov at spille fodbold til opvarmning. Det resulterede i et yderst ufortjent, og til alles store overraskelse, sejr til ungt hold. Selve træningen bestod af angrebstræning.

Ole Damgaard med sin berømte Kina-bog. Foto: Rune Schrøder

Da vi kom retur til hotellet stod den på frokost, og derefter fri leg. Klokken 15:00 mødtes mødtes vi til gennemgang af playbook 2019/20 sæsonen. Assistenttræner Ole Damgaard var i sit es, og der blev talt en del om angrebsåbninger. Derefter blev vi beordret til minimum 30 minutters hvil, hvilket var lækkert!

Klokken 17:30 var der afgang mod Skövde Arena. Der skulle spilles kamp mod et oprykkerhold til den svenske liga. Det var en meget blandet kamp, men det blev dog vundet “sikkert” med 25-23.”

https://www.place2live.dk/fredericia/