Fredericia Håndboldklubs ligahold er i den svenske by Skövde på træningslejr i fire dage. I den forbindelse laver Rune Schrøder en daglig dagbog. Vi er kommet til dag tre, hvor der var en kamp på programmet mod IFK Skövde og om aftenen var der konkurrencer, hvor der muligvis var snyd indblandet.

Træningslejren er ved at sætte sine spor i FHK-lejren. Der er blevet trænet benhårdt kombineret med kampe. Dag tre på træningslejren bød på anden kamp, som var mod IFK Skövde, der har den tidligere FHK-spiller Matias Helt Jepsen på holdet.

Foto: Rune Schrøder

IFK Skövde blandede sig i kampen om det svenske mesterskab i sidste sæson, men FHK pressede dem til det yderste. Til sidst endte svenskerne dog med at vinde 30-32, efter FHK hang på til 30-30.

Foto: Rune Schrøder

Rune Schrøder skriver følgende om tredje dagen på træningslejren:

“Dagen startede med meget trætte kroppe, men dagen skulle startes som de andre med lækker morgenmad og derefter endnu en haltræning. Endnu engang til alles overraskelse, så får ungt hold med hiv og sving, kæmpet sig til et uafgjort resultat i dagens fodboldkamp. Et yderst tilfældigt mål i dommerens overtid.

Foto: Rune Schrøder

Derefter stod den på frokost og lidt afslapning inden afgang mod hallen igen, hvor eftermiddagen bød på endnu en kamp. Denne gang var det et stærkt Skövde-hold ,der ventede os. Det blev desværre til et nederlag på 30-32, efter god indsats hele vejen rundt.

Foto: Rune Schrøder

Aftenen bød på hygge, og der var forskellige konkurrencer. Vinderne endte med at blive Jesper Houmark og Marcus Rahbek. Snyd indblandet?? Måske!”

https://www.place2live.dk/fredericia/