Som jeg lovede igår, så ville jeg lave en dagbog for Fredericia HK’s tur til Hancock Cup i Skive. Dagen i dag har været lang – men den har dælme også været god!

Programmet for dagen var det samme, men til forskel fra i går var der ingen vågne spillere da vækkeuret ringede klokken syv. Det var en flok trætte piger, men op de skulle de – for en lang dag med håndbold ventede.

Hvis vi skulle nå semifinalen var to sejre en nødvendighed – men i den første kamp resulterede en hektisk afslutning i et uafgjort resultat, og det tydede på at vi skulle tænke i målscore ved dagens slutning – og det endte vi med. Jeg har aldrig i mit liv været så glad for at tabe med ni mål, men det var lige nøjagtigt det vi kunne – så nu er vi i semifinalen i morgen tidlig!

Men ligesom i går er der blevet hygget hele vejen rundt. Flere FHK-hold har haft selskab af hinanden, og det har resulteret i en masse fællesskab på tværs af årgange og køn. Særligt skylder mine piger nok en tak til U14 Drenge 2, der som de eneste skulle kæmpe en heppe-kamp mod cirka 150 buhende modstandere, og det kæmpede bravt for at overdøve dem.

Sådan gik det i dag:

U10 Drenge 1: De kæmpede flot, men de måtte se sig slået af hjemmeholdet fra Skive fH. De ender derfor på en meget flot andenplads i deres A-pulje, men det var lige nøjagtig ikke nok til en plads i semifinalen.

U10 Drenge 2: En helt igennem fantastisk dag i går resulterede i en flot plads i A-spillet, men her måtte de kære drenge erkende at modstanderne var lige lidt bedre. Men drengene havde det skide sjovt – og det er jo i virkeligheden det aller vigtigste.

U12 Drenge: To sejre og et nederlag betyder for klubbens U12 Drenge, at de har fået en plads i B-semifinalen i morgen tidlig. En super flot præstation – og så må vi se om de kan tage den hele vejen.

U14 Drenge 1: Mod to af Danmarks nok bedste hold kæmpede drengene på trods af skader sig til flotte resultater, blandt andet et smalt nederlag til overlegne GOG, der har vundet stort i alle kampe.

U14 Drenge 2: Dagens højdepunkt, som drengene allerede i går aftes talte om var mødet med lokalrivalerne fra Erritsø. Her var der en stor klasseforskel, hvor FHK’erne sikkert vandt.

U16 Drenge: En hård dag igår krævede en stor indsats idag – og der leverede drengene flot. To sejre på to forsøg, det gav dem en plads i B-semifinalen i morgen.

U10 Pige 1: De startede flot og kom foran – men derfra kom Skive tilbage og endte med at vinde kampen. Dagen bød også på lokalopgør mod Erritsø, og nok engang var det de rødblusede der vandt sikkert.

U10 Pige 2: En flot plads i A-spillet gav stærke modstandere, som også var en tand for stærke. Men meget flot spil og højt humør reddede dagen på trods af tre nederlag.

U10 Pige 3: Humøret var højt, og pigerne kæmpede bravt. Det resulterede i to nederlag og en meget flot sejr.

U12 Pige 1: De leverede flot spil igår, og det fortsatte idag. Dog var modstanderne lidt bedre, men de fik hevet en flot sejr med hjem.

U12 Pige 2: Nederlagene igår gav blod på tanden til mere for U12 Pigerne. De måtte dog se sig slået i den ene kamp, så selvom de vandt to nåede de ikke til semifinalen.

U14 Pige 1: Som beskrevet før endte det hele i en kamp om målscoreren. Heroisk fight på trods af en meget stærk modstander betød den målscore der sikrede os en plads i semifinalen i morgen tidlig.

U14 Pige 2: De startede dagen med en flot sejr, men de to næste kampe måtte de se sig slået. I den sidste leverer de en flot indsats mod det bedste hold og spiller uafgjort.

U16 Piger: De har været helt suveræne i går – og startede også dagen sådan. Men i dagens sidste kamp beretter træner Allan Windeballe om en udturskamp mod et ligahold fra Rødovre – men semifinalen er sikker, og så må de tage Rødovre i finalen.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.