Forside Fredericia Da varmen ramte Østerstrand på Grundlovsdag

Da varmen ramte Østerstrand på Grundlovsdag

DEL
Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

For mange mennesker bød Grundlovsdag på det altoverskyggende valg, men solen ville det anderledes og kaldte glade børn, unge, voksne og ældre til Østerstrand.

Planen var at gå en tur på Østerstrand for at se om det gode vejr havde kaldt nogen fredericianere frem eller om de fleste havde travlt i stemmeboksene rundt om i byen.

Allerede før vi kom over Volden kunne man se, at der næsten var fyldt på parkeringspladserne ved Øster Voldgade. Varmen var skruet godt op og inden man helt kunne se stranden, kunne man også høre, at der var god aktivitet.

Herlige sportsaktiviteter på Østerstrand. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

På den fine beachvolleybane var der to hold i gang med en kamp, de lod sig ikke hindre af varmen. Godt nok var flere af de unge drenge i bar overkrop, men energiniveauet var højt.

Cafe Østerstrand var godt besøgt. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Det var som et trylleslag at se på Cafe Østerstrand, forårets ustabile vejr har udskiftet alle pladser med glade gæster med sommerdrikke og is. Cafeen var på denne varme dag et helt proppet sted.

Børn leger på Østerstrand. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

I vandkanten soppede de mindste, mens forældrene slappede af i solen, det var som en dag, der havde været vente længe på. Vandet virkede en lille smule koldt, men der var der ingen af de legende, der tog sig af.

Kun cirkelbroen er ikke sommerklar på Østerstrand. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Cirkelbroen, der skulle være det store prestige projekt på Østerstrand ,ligner pt. en byggeplads. De unge piger kunne dog godt se i gennem fingrene med det og hyggede sig i den noget ramponerede halvmåne.

Kø på trappen for at få en dukkert. Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

For mange af strandgæsterne blev turen afsluttet med en is helt, som det skal være. Nu mangler vi bare flere dage som disse, så er folket klart til at flygte mod Østerstrand.

DEL