I Fredericia KFUM var der denne uge stor glæde, da fodbolden igen trillede i parken. Der var sprit, smil og udendørsvask, da børne- og ungdomsspillerne igen kunne spille bold. 

Formand David Gulløv er en glad mand. Der spilles fodbold i KFUM Parken igen og det er sådan det skal være. 

“Det er fantastisk rart at se børnene komme på græs igen. Det er som man siger – som at se køerne komme på græs. Alle er kommet med et kæmpe smil, hensyntagen til hinanden og gode til at stille spørgmål. Både trænere, forældre og spillere har gået positivt til genåbningen,” siger David Gulløv og fortsætter:

“Det er klart, at det har været svært for mange, at de ikke kunne spille fodbold, men der har været forståelse for det. Nogle enkelte gange har vi været forbi vores anlæg, fordi der var høj musik eller blev spillet på banerne, men alle havde forståelse for vores ord, så det gik også godt.” 

Fredericia KFUM har som alle fodboldklubber i Fredericia fulgt de retningslinjer myndighederne har givet under Coronatiden, og da man skulle genoptage træningspassene igen var det også den vej man gik.

“Vi fik ret tidligt myndighedernes ord for, at vi kunne træne igen, men vi afventede DBUs retningslinjer. Da vi fik dem sendte vi dem ud til vores trænere, som gennemlæste dem. I bestyrelsen talte vi sammen om opstarten, og tog samtidig kontakt til Fredericia Kommune i forbindelse at få banerne kridtet op. Vi viste ikke, hvornår kommunen havde tid, for der er jo nok at se til, derfor havde vi købt mineringsbånd. Men kommunen har været gode,” siger Gulløv og uddyber:

“Vi spiller pt. på 8 mandsbaner, og vi er ikke flere end 10 inklusiv træner. Derudover har vi udført et stort informationsarbejde til alle aktører. Vi tvinger heller ingen børn eller unge ud på banerne. Nogle hold er ikke startet endnu, der planlægges stadig. Det går så godt og jeg er stolt af at se, hvordan alle arbejder sammen for at løse udfordringerne, der er og måtte komme.” 

Formanden slutter stolt med en information, han ved glæder mange små fodboldelskere.

“Det mest fantastiske er også, at vi kommer til at afholde DBUs fodboldskole. Det er så glædeligt, at den bliver til noget. En vigtig tradition, der ikke forstummer i denne tid, naturligvis med retningslinjer og hensyntagen,” slutter formanden.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer