I vores serie om cykeldrengene Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen er vi nået til tredje afsnit, som handler om oplevelser i Indonesien, hvor de mængede sig med toppen af poppen.

Nicklas og Emil har cyklet jorden rundt, og var blandt andet i Indonesien, hvor de startede nær ækvator.

– Vi mødte en herre, der hedder Alan. Vi var i en fattig landsby, hvor vi ramte hinanden på en særlig måde, da vi alle interesserede os for fodbold. Alan er stifter af Asiens største ungdomsturnering Dreams come truth, og dagen efter tog han os med til turneringen og vi blev behandlet som to chefer, siger Nicklas og bliver suppleret af Emil:

– Det vilde ved det var, at turneringen blev holdt der for at mindes de dræbte i tsunamien d. 23. december 2018 i den samme landsby. Det var en vild oplevelse.

Efterfølgende startede, hvad der mest af alt lyder som et eventyr.

– Vi nød tiden med Alan, og sagde pænt farvel til ham, og tog færgen fem timer efter. Da vi skulle til at i land mødte vi ham igen. Han spurgte, hvor vi var på  vej hen og vi skulle til hovedstaden. Det skulle han også og han bad os give ham et kald, når vi kom dertil. Det gjorde vi så nogle dage senere. Han ville invitere os på frokost og ville vise ham sin by som han sagde. Vi mødtes ved vores Airbnb og så kørte han os ud til en af de mest eksklusive restauranter . Det var indonesisk mad vi fik, og samtalen væltede derudaf. Han kørte os hjem og spurgte om vi ville mødes igen dagen efter med en af hans kammerater. Han arbejdede hos kriminelministeriet i Indonesien. Han var fin og vi talte med ham i nogle timer. Jeg skulle på wc efter nogen tid og der var fængselstrammer over det hele og vagterne råbte, siger Nicklas og griner, inden han fortsætter:

– Det endte med, at han inviterede os ud at spise med sin familie ham om aftenen. Vi spiste med dem og sludrede og det var hyggeligt.  Han spurgte om vi havde planer dagen efter og det havde vi ikke. Han ville introducere os for en ven og vi blev hentet ind til en skyskrabber og der var vagter over det hele. Vi tog elevatoren til øverste etage og sad og ventede og der kom en tjener ud og spurgte om vi havde en aftale. På et tidspunkt åbnede tjeneren døren og så kom han ud. Han er minister for politiet i Indonesien. Og hold kæft en klo han har. Det lignede noget fra Wall Street derinde . Han er tidligere leder af Interpol i Indonesien.

De store oplevelser fortsatte i Indonesien for Nicklas og Emi

– Da dagen er omme tænker vi, at vi skal ud.  Ti bodyguards i sort kom. De kom hen og spurgte om vi var de skøre dansker der cyklede jorden rundt og spurgte om vi havde talt med præsidenten. Det havde vi så ikke. Han ringede til ham og sagde . Det var under præsidentvalget, så det kunne han ikke, men han skulle hilse os fra præsidenten. Han ville tilbyde os, at vi kunne cykle for ministeriet BNN og lave en kampagne. Vi vidste ikke, hvad det indebar, men vi blev hentet ved ministeriet med politibil og to motorcykler og paparazzier og det fjernede alt trafikken . Da vi kom hen til bygrænsen stod der et banner med Mr. Emil og Mr. Nicklas, bikers from Denmark, siger Emil inden Nicklas slutter:

– Vi sov på de dyreste hotelværelser, og vi skulle møde borgmesteren i hver en by, og skulle ud at spise med dem, og i nyhederne osv. Der var så mange artikler om os i Indonesien, og man skal huske, at BNN altså er et ministerium, der bekæmper narkotika.

Se også

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer