Mandag kunne ADP A/S og Disney Magic afsløre, at det populære krydstogtskib gæster Fredericia igen, når det i sommeren 2021 lægger til i Kanalbyen. Cruise Manager Line Tange fortæller her om skibet og det skibet giver byen.

Lad os starte med at sige, at solen naturligvis skinner, når krydstogtsskibet Disney Magic lægger til ved Esplanaden i sommeren 2021, for i dag styrtregner det, som det har gjort det meste af 2020, men Cruise Manager hos Line Tange fra ADP A/S er frisk, og vi finder en rolig spot med udsigt til lillebælt en forårsdag i marts.

“Både ADP A/S og Visit Lillebælt er superstolte af, at skibet kommer igen. Det viser, at det vi gjorde for gæsterne og skibet gik godt. Vi er stolte over at kunne gentage successen. Disney skaber glæde og genkendelse med deres brand. Der var sidst omkring 3000 gæster til at vinke farvel til skibet, der også kunne nyde en koncert fra Fredericia Teater, imens Pluto og Mickey Mouse vinkede til de fredericianske børn på kajen. Det var stort at se interaktionen mellem gæster og de lokale,” siger Cruise Manager Line Tange blandt andet.

Hør også, hvilket skib der er Lines favorit i interviewet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer