Coronakrisen har ramt den danske økonomi med knytnæveslag af dimensioner. Det har allerede fået virksomheder til at afskedige medarbejdere i tusindevis. Men hos Cozy i Fredericia Lystbådehavn går man en anden vej.

Der er ved at blive gjort klar til at aftenens take away og de gæster, der kan sidde med god afstand mellem i hinanden, da man har varmet terrassen op. Indehaverne Tina og Søren Møller har sat sig til rette i restauranten for at fortælle om et nyt tiltag.

Cozy har travlt med mad ud af huset, men restauranten forbereder sig også til tiden efter Coronakrisen.

“Vi mander op. Vi har ansat en a la carte-kok, der virkelig kan sende nogle retter over disken, når den tid kommer. Vi skal være klar til, at alt åbner op igen, og hvis vi sender alle hjem, så kan det give bagslag, når det gælder,” siger Søren Møller fra Cozy og fortsætter:

“Det kan faktisk være svært at få kokke og tjenere, så vi skal være der nu, så vi står stærkt, når vi er på den anden side. Det betyder ikke, at vi ikke er bekymret, for det er alle i erhvervslivet i disse uger. Men vi skal være klar til at give alt fra bryllups- til konfirmationsgæster en god oplevelse, og det kræver et team af dedikerede medarbejdere.”

Hvordan går det med at lave take away i disse tider?

“Det går godt. Vi laver mad til alle aldre ud af huset. Fredericianerne har taget godt imod vores tiltag, og jeg tror, at der kommer mere de kommende dage. Vi har i alt fald mange muligheder i vores menukort, så folk skal bare ringe,” fortæller Tina Møller og slutter:

“Lige nu gør vi alt, hvad vi kan for at være der for vores gæster. Det betyder også, at vi skal være klar til f.eks. selskaber på Hannerup Skov. Hvis vi sagde farvel til medarbejdere nu, så kunne vi kun tilbyde en parisertoast. Det duer ikke. Vi tænker naturligvis time for time, men vi skal også tænke længere frem.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer