Forside Erhverv COZY har brækket køkkenet ned og er i gang med renoveringen

COZY har brækket køkkenet ned og er i gang med renoveringen

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

COZY på Sandal Bakke holder lukket i disse uger. Køkkenet er ved at få den helt store tur, og det er blevet brækket helt op, da Fredericia AVISEN aflægger restaurationen et besøg.

Alt mandskab er hidkaldt til lystbådhavnen, der stod skarpt i formiddagssolen.

Alt er blevet brækket ned i køkkenet. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Den nye køkkenchef, Klaus Zoffmann-Jensen, er i fuld gang på gulvet. Ejerne af COZY, Søren og Tina Møller, er også i sving, mens håndværkerne er i gang.

Søren Møller ser til, om det hele forløber som det skal. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Klaus hilser på mig og viser mig lidt rundt, og fortæller om idéerne bag køkkenet. Med den nye udforming bliver der mere plads til at lave mad i køkkenet, hvor der blandt andet kommer en ny lavastensgrill.

I forbindelse med renoveringen bliver der også lavet en iskiosk. Det gør, at kunderne fremadrettet ikke bliver blandet sammen, og man kan gå direkte til iskiosken udefra sammen med eksempelvis sin hund, hvis man har den med på tur på lystbådhavnen en varm sommerdag.

Der arbejdes hårdt på at gøre køkkenet klar. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Mens håndværkerne arbejder videre i larmen, går Klaus og jeg udenfor og betragter den flotte lystbådhavn og forestiller os, hvordan det kommer til at se ud en varm sommerdag. “Det bliver godt det her,” konstaterer Klaus, inden Søren kommer til. “Jeg glæder mig til at se det hele færdigt.” hvortil Søren siger, at det er jeg ikke den eneste, som synes.

Håndværkerne arbejder koncentreret på at få køkkenet færdigt til d. 25. februar, hvor COZY igen åbner. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Spændende bliver det at følge det nye projekt med COZY, køkkenet får den helt store tur kombineret med det nye ishus.

COZY er i gang med at få den helt store tur. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

COZY holder som følge af renoveringen lukket i uge syv og otte, og slår dørene op igen d. 25. februar.

Om COZY (fra deres hjemmeside)

COZY Café & Restaurant er ejet af ægteparret Tina og Søren Møller. Den åbnede i forsommeren 2016. Nyetableret med en fantastisk beliggenhed på Fredericia Lystbådehavn.

Idéen til COZY fik vi i 2015. Vi kan lide at sejle og har brugt havnen over flere år. Vi savnede selv, at der var et sted på lystbådehavnen, hvor man kunne få noget godt at spise eller bare hygge sig med øl eller en kop kaffe. Og det er kendetegnende for os, at der ikke er så langt fra tanke til handling, så ideen voksede sig hurtigt større og blev ført ud i livet.

Konceptet for COZY er hygge og høj kvalitet. Vi har derfor ansat 3 fantastisk dygtige kokke, der sikrer mad af høj kvalitet. Det er ikke det fine franske køkken, men det er så meget mere end cafémad.

Hyggen er også vigtig. Stemningen afspejler vores egne personligheder – vi er meget åbne og kan lide at snakke med vores gæster. Det er vigtigt for os, at gæsterne føler sig velkomne og får en god oplevelse.

Beliggenheden er helt speciel. Om man er sejler eller ej, så kan man glæde sig over et sted lige ved Lillebælt, hvor man kan sidde på terrassen og følge med i livet på lystbådehavnen. Det er let at komme COZY i bil, og vi har masser af gratis parkeringspladser.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen


DEL