Under temaet jul på slottet inviterer COZY fra fredag den  27. november gæsterne på Hannerup Skov for at give dem en eventyrlig oplevelse af julens magi i de historiske rammer. 

A la carte-kortet, tjenere, kokke og personale flytter med, når COZY, der normalt holder til på Jesper Bangsvej rykker til Hannerup Skov. Hannerup Skov er i løbet af året stedet, hvor COZY afholder større selskaber som konfirmationer, bryllupper, runde fødseldagsdage og så videre. Nu får både stamgæsterne på COZY og julens gæster mulighed for at opleve “slottet”. 

»Vi fik en ide – jul på slottet. Vi vil rigtig gerne vise Hannerup Skov frem, fordi det hus kan så meget. Ud over de smukke rammer, så har vi mulighed for at levere lækker mad i historiske rammer. Man kan også sige det sådan, at vi tager på juleferie på slottet,« siger Søren Møller fra COZY og bliver suppleret af sin hustru Tina.

COZY julehygger på Hannerup Skov

»Vi giver alle en unik mulighed for at opleve vaskeægte julestemningen på Hannerup Skov, der vil være pyntet op til jul, ild i lamperne udenfor og i det hele taget en juleoase, hvor vi kræser for gæsterne med et lækkert decembermenukort. Man kan dog som altid stadig bestille vores populære wienerschnitzel eller burger.«

Hvad er Restaurant Hannerup Skov for jer? 

»Det er først og fremmest et smukt sted, der ligger i nogle helt suveræne omgivelser. Du har naturen over alt, og så kan man lave nogle hyggelige rammer her. Alle kan glæde sig til julestemning, juletræ, gran og et smukt hus med sjæl. Et hyggeligt julehus, der har det hele,« siger Tina Møller.

»Derudover så håber vi også, at en lokal fodbold, håndbold, spejder eller anden forening kunne have lyst til at sælge juletræer foran terrassen. Det kunne være julehyggeligt, hvis man er interesseret i det, så kan man ringe til mig på 27 29 28 44,« siger Søren Møller. 

Åbningsperioden bliver fra fredag den 27. november til tirsdag den 22. december i tidsrummet fra 11-21.00. I samme periode lukker COZY på Lystbådehavnen ned, men åbner igen den 8. januar 2021.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans-Christian
Hans-Christian
2 måneder siden

Skønt at se der bliver liv i den gammel restaurant igen