Mandag er en elev på Social- og Sundhedsskolen i Fredericia blev konstateret smittet. Det bekræfter direktør på SOSU FVH (Social- og Sundhedsskolen Fredericia – Vejle – Horsens) og oplyser, at man som følge af tæt gruppearbejde har sendt hele klassen hjem.

I starten af sidste uge var der coronatilfælde på Fjordbakkeskolen, og torsdag ramte det Fredericia Gymnasium og IBC Fredericia-Middelfart

Torsdag i sidste uge kom det frem, at elever fra Fredericia Gymnasium var testet positiv for Covid-19, og det har siden spredt sig til IBC Fredericia-Middelfart og flere af Fredericias folkeskoler.

Mandag kom turen til SOSU Skolen i Fredericia, der var forberedt på, at det kunne ske.

»Det er det første tilfælde vi har haft. Vi har været forberedt på det, og der har ikke været tale om hvis det sker, men når det sker. Så det er en situation, som vi var helt klar på,« siger skolens direktør, Anne Mette Vind, til AVISEN.

Som følge af smittetilfældet reagerede skolen ved at sende hele klassen hjem, og det er der en særlig grund til.

»Sundhedsmyndighederne anbefaler ikke, at man sender hele klassen hjem, men i og med der har været lavet tæt gruppearbejde i klassen, og der derfor har været nære relationer. Af den grund har vi ikke taget nogen chancer,« siger Anne Mette Vind.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer