Elias Olafsson fra FC Fredericia har været med det islandske U21-landshold og i forbindelse med en obligatorisk coronatest blev han testet positiv. Dermed er Olafsson ude af søndagens kamp mod Vendsyssel.

Keeperen havde ikke udvist symptomer, men en test afslørede, at Olafsson er smittet med Covid-19.

»Det er beklageligt, men det er hvad der sker. Han har ikke haft omgang med spillertruppen, og derfor skal vi ikke foretage os yderligere på den front. Elias skal, når han er retur, igennem en fase, hvor vi skal teste ham fysisk og derefter vil han igen indgå i truppen « siger FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til AVISEN.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Med Elias Olafsson ude har FC Fredericia kun én keeper til rådighed i form af Alexander Nybo, og det gør, at klubben er uden en decideret reservekeeper i søndagens kamp mod Vendsyssel.

»Hvis Nybo bliver smittet, så kan vi søge om at få udsat kampen, fordi vi på vores spillerliste ikke kan trække en gardering ind, men vi tager det stille og roligt. I landskampspausen har vi spillet en testkamp mod Hamborg, hvor Nybo gjorde det fint. Nybo har et højt niveau og vi er sikker på, at han kan løfte opgaven,« siger Stig Pedersen.

Som følge af den positive test er Olafsson gået i selvisolation. Den islandske keeper glipper også kampen på onsdag mod HB Køge.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer