Klokken 14:00 offentliggjorde Statens Serum Institut antallet af Covid-19 smittede. De seneste tal viser, at der er 21 smittetilfælde i Fredericia Kommune og det betyder, at Fredericia er gået i rød zone for første gang.

Hidtil har smittetallet fra Fredericia Kommune været på lavt blus, men i de seneste dage har tallet været stigende. Det skyldes blandt andet, at der har været 11 smittetilfælde på Fredericia Gymnasium.

De 21 smittetilfælde indenfor den seneste uge betyder, at Fredericia nu er gået i rød zone, da det svarer til 41 smittetilfælde pr. 100.000 indbygger.

»Vi tager situationen alvorligt i vores taskforce, og der er iværksat en plan, hvor vi har informeret de mange aktører, der har været i berøring med unge. Nu skal vi i yderligere dialog med skolebestyrelser,« sagde Borgmester Jacob Bjerregaard tidligere i dag til AVISEN.

Tirsdag, som inden i dag var den seneste opgørelse, viste seks bekræftede tilfælde af Covid-19 i Fredericia Kommune inden for den seneste uge, men det tal er altså nu steget til 21 i dag. Til sammenligning er der 35 smittetilfælde i Vejle Kommune og 21 i Kolding Kommune.

Læs også

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer