Den Kreative Skole har valgt at udsætte en række arrangementer som følge af coronavirussen. Det oplyser skoleleder  Arne Gaardsted Jørgensen til Fredericia AVISEN.

Aflysningen sker på baggrund af hvad Sundhedsstyrelsen har givet af nye forholdsregler og blandt andet fraråder arrangementer på skoler.

“Vi er kede af at måtte aflyse, men vi tager de foranstaltninger der skal til og følger de anbefalinger, der kommer og de indefatter, at vi skal aflyse,” siger Arne Gaardsted Jørgensen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Det er rigtig ærgerligt, når børnene har gået og øvet sig i lang tid, men det er en nødvendighed. Vi tager situationen alvorligt og følger anbefalingerne.”

Hidtil vil Den Kreative Skole fortsat have undervisning, men det kan ændre sig.

“Foreløbig fortsætter vi som hidtil, men vi anbefaler eleverne at vaske hænderne før og efter undervisningen,” forklarer Arne Gaardsted Jørgensen.

Hvornår de aflyste arrangementer afholdes er endnu uvist.

“Men vi håber, at de kan blive afholdt på et andet tidspunkt,” siger skolelederen.

Eleverne har fået beskeden og Arne Gaardsted Jørgensen fortæller, at de har svært ved at forstå situationen.

“Der var en elev inde på mit kontor lige før, der fik beskeden. Vedkommende forstod ikke, hvorfor det skulle gå udover os på den måde, men sådan er situationen,” slutter Arne Gaardsted Jørgensen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer