Den danske landsholdsspiller Henrik Toft er smittet af Covid-19, og nu fortæller landstræner Nikolaj Jacobsen, at det er tvivlsomt om han kommer med til VM-slutrunden i Egypten.

Sidste års EM-slutrunde glippede Henrik Toft Hansen pga. eftervirkningerne af en hjernerystelse, og mellem jul og nytår blev den danske stregspiller smittet og det gjorde, at han glippede Champions League Final4-stævnet i Köln, hvor hans franske klub, PSG, blev nummer tre.

Siden er Henrik Toft blevet testet igen for at se om han er coronafri, men svaret er endnu ikke kommet, og helt sikkert er det, at han ikke er med i torsdagens testkamp mod Norge. Om stregspilleren kommer med i den anden testkamp på lørdag inden afrejsen til Egypten d. 12. januar er tvivlsomt.

»Jeg vil vurdere, at det er stærkt tvivlsomt, om Henrik når at blive klar til VM. Vi håber, men…,« siger landstræner Nikolaj Jacobsen til Ekstra Bladet.

Foreløbigt har Nikolaj Jacobsen kaldt Aalborg Håndbolds Benjamin Jakobsen ind til landsholdstruppen som gardering for Henrik Toft Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer