Coronavirus har lagt verden ned. I Danmark er vi ikke helt isoleret hjemme, men vi er heller ikke sammen med folk som vi hidtil har været det. Det gav kuller for Sofie Binzer, der bare gerne ville være social med sine veninder. Det har taget fart – og nu spiller 150 med i hendes ugentlige bankospil. 

21-årige Sofie Binzer fik nok af hendes eget selskab. Der skulle ske noget, hun skulle tale med andre mennesker. “Alle får hver deres form for karantænekuller. Jeg tror i virkeligheden bare, at jeg havde brug for et projekt at give mig til”, fortæller Sofie til Fredericia AVISEN.

“Det startede med, at jeg gerne ville lave noget socialt med mine veninder. At jeg ville have noget vi kunne samles om, hver for sig. Derfor skrev jeg til en række af byens butikker om ikke de ville donere nogle præmier til mit bankospil med en 10-15 veninder. Der var allerede der god opbakning fra byens butikker – og ja, så er det eskaleret lidt derfra”, forsætter Sofie.

“Så nu er vi der hvor 150 spillede med i fredags. Det er jeg meget glad for. Det foregår på den måde, at vi spiller over Google Meet. Der er en begrænsning på 100 deltagere, men man kan jo sagtens spille hele familien foran samme skærm. Jeg har lavet en facebookgruppe der hedder ‘Binzers Karantæne Banko’, hvor man kan finde flere informationer. Her kan man melde sig til, og så laver jeg bankoplader til alle”, forklarer Sofie.

“Folk har været virkelig søde. Både byens butikker, men også deltagerne. Jeg har fået mange søde tilbagemeldinger, det er jeg meget glad for. Mange butikker har også valgt at donere, det er jeg meget taknemmelig for”, fortsætter hun.

“Jeg tror i virkeligheden bare at jeg synes et var en hyggelig ide, en god måde at gøre folk glade. Så har jeg måske også lidt ofr meget gåpåmod, men altså det har jo virket”, siger Sofie med et grin, inden hun fortsætter: “Det startede jo bare for mine veninder og jeg, men nu spiller folk med både fra Fredericia, Odense, Aarhus og mange andre steder. Det er lidt vildt”.

På listen over sponsorer til Binzers Karantæne Banko finder man en række lokale sponsorer. Garage burgerbar Fredericia, Geistgnist, Vin med kant, Vinoble, Billunds boghandel, SalSal Döner Sandwich, Fredericia, Føtex Prinsessegade, Simple Living, Joci Sushi Fredericia, Kurts Kaffebar, Qtip – House of Pool, Bergstedt’s Bageri, Hotel Medio Fredericia, Old Irish Pub Fredericia, Klinge Smykker, Wiberg, iGym Fredericia samt @2_johanne og @Cams_art_blog fra Instagram har allerede doneret præmier til bankospillet. Udover det tæller også præmier fra blandt andet HBO, Mofibo, ARoS, Trapholt og spillestedet Train. 

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer