Torsdag den 7. maj sender Nordbohuset direkte på nettet, når de afholder Coronabanko med gavekort til byens butikker. Hos Formand Stephan Klavsen ser man frem til torsdagens bankospil og glæder sig over, at man kan hjælpe byens butikker. 

“Det bliver en fest på torsdag,” sådan indleder Nordbohusets Stephan Klavsen fortællingen til Fredericia AVISEN med torsdagens bankospil.

I disse Coronatider har flere trends set dagens lys; fællessang og banko er blandt de mest populære begivenheder på nettet, hvor også lokale fredericianske butikker har kastet sig ud i gamle Ole. 

https://gardeniablomster.dk/

“Vi glæder os til et par hyggelige timer, hvor alle familiens medlemmer kan deltage. Samtidig er de med til at støtte butikslivet, da det er gavekort til byens butikker, man spiller om. I takt med, at flere og flere tilmelder sig vores Coronabankospil på torsdag, stiger præmiesummen også. Allerede nu ser det godt ud – så jeg synes virkelig, at der er noget at komme efter,” fortæller Stephan Klavsen.

“Vi er gået all in på at give alle en god oplevelse, så der vil også være lodtrækningspræmier på pladenumrene og så kan man glæde sig til pauseunderholdningen. Det starter kl.19.00 og alle kan som sagt deltage. Det er samtidig et non profit spil, hvor alle indtægter går til præmier i form af gavekort,” slutter Stephan Klavsen.

Du tilmelder dig her

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer