Albert Friis blev årets første student på IBC, men under Corona-nedlukningen nåede han at få sved på panden.

Fredericia AVISEN har sat fokus på, hvordan det er at være student i denne tid, der ikke er helt normal. En af de studenter vi har talt med er Albert Friis fra HHX, der har været forbi vores kontor.

Det var en storsmilende Albert, der kom og fortalte om, hvordan det var at få huen på i mandags.

“Det var tre års hårdt slid , og for første gang i mit liv synes jeg , at jeg fortjente noget,” siger han og kommer ind på, hvordan det var at blive fejret med rød løber og efterfølgende i en pavillon foran skolens hovedindgang:

“Det var bedre end de andre år. Jeg har været derude før, hvor der ikke var noget på samme måde. Det var hyggeligt at stå der med familien og bekendte.”

I marts lukkede Danmark ned som følge af corona, og den situation, som det skabte, var ikke optimal for Albert, men det hele endte med at løse sig.

“Der var lidt panik, da der gik rygter om vi først kunne få hue på i august. Jeg skal videre og være værnepligtig, så det var ikke lige i mine planer, men det fungerede godt med onlineundervisning. Jeg føler faktisk, at vi lavede mere hjemme, da vi havde flere afleveringer end når man skal til undervisning og bare skal fortælle om det mundtligt,” siger Albert.

I maj var Albert atter tilbage på IBC, men alt var ikke ved det gamle.

“Den første dag ville jeg bare hjem, da det var kaos og lærerne gik frem og tilbage i lokalerne, og der var ikke meget der hang sammen. Vi ville gerne hjem og sove den time længere, men efter en uge var det rart at være tilbage,” siger han og kommer ind på, hvordan var at motivere sig under perioden med onlineundervisning:

“Mange synes det var træls, men for mig har jeg altid fundet mere motivation hjemme, da der kan være meget snak i et lokale, da afleveringerne gik nemt,” forklarer Albert.

Se hele indslaget med Albert i toppen af artiklen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer