Når folk ikke må samles på Streetfood – så må Streetfood komme ud til folk. Det er i hvert fald den tilgang man har lagt for dagen – og med stor succes, fortæller Brian Løkkegaard. Det er da heller ikke mange steder, at man kan få en pizza til far, en burger til mor og thai til storesøster fra det samme sted, og det er netop det Urbania Streetfood oplever.

“Der er fire af vores boder der leverer takeaway, enten som hent selv eller udbringning. Vi bringer ud i en fugleflugt af syv kilometer – og det gør vi fælles, så man har mulighed for at bestille på tværs af alle boder. Vi er stadig en streetfood, som bare kører ud eller afhentes. Man har mulighed for at få lidt af hvert – og det er også noget af det vi kan se, at der er rigtig mange krydsbestillinger, så det er noget af det folk tager til sig”, fortæller Brian Løkkegaard.


“Det går over alt forventning. Det er blevet taget super godt imod, og vi får rigtig meget ros og mange gode komplimenter og feedback på at det er lækkert med udbringning, at folk der er sat i karantæne også kan få Streetfood. De har sikkert en række løsninger med familie og venner der kan hjælpe, men vi kan også høre at det er rart ikke at være afhængige af andre”, siger Brian og fortsætter:

“Vi har fået så gode tilbagemeldinger på det, både omkring tiltaget, men også generelt når vi er ude ved folk. Når folk har spist får vi likes med på tilbagevejen, det er skide fedt. Det er mega lækkert at være en del af det her, når vi var så langt nede – og så bange for, at det her skulle gå rigtig skidt, så har det vist sig at gå ok for vores boder”.

“Det er ikke Urbania Streetfood som vi kender det en fredag eller lørdag aften, hvor det syder af god stemning og liv og med en lang dag foran os. Det her er kun koncentreret i fire timer og med justeret bemanding, så det er stadigvæk i en skala som måske ikke er ved det gamle. Men vi er i fuld gang og har fuld smæk på vores levering og takeaway”, lyder det fra en glad Løkkegaard.

Overvejer I at fortsætte med det?

“Vi har allerede siddet om et bord og talt om, hvorvidt det er noget vi skal fortsætte med. Vi synes at der er en ånd – og at streetfood stadig handler om at komme ned, være sammen med mennesker i vores omgivelser. Men for dem der gerne vil have det med hjem, der synes vi nok ikke, at vi skal begrænse det. Så ja, jeg tror det kommer til at fortsætte, måske i en lidt mindre stil. Det kan godt være at vi tilpasser en smule, eksempelvis på hvor langt vi kan levere”, svarer Brian.

“En anden ting ved det her er, at vi ikke kun gør det for at redde os selv – det er også for medarbejderne. Vi gør det nok også lidt desperat for at vores medarbejdere kan have nogle timer, så de kan få noget overlevelse. Det er også lykkedes os for alle at give medarbejderne nogle timer. Det er faktisk noget af det der betyder mest for os – at vi også har medarbejdere på den anden side af denne krise”, slutter Brian Løkkegaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer