Sydøstjyllands Politi har i weekenden registreret 23 anmeldelser, der vedrører covid-19. Tallene omfatter opgørelser per fredag den 3. april kl. 7.00 – søndag den 5. april kl. 7.00. Tal fra tiden herefter offentliggøres i morgen.

I Danmark er en række tiltag sat i værk, som et led i bekæmpelsen af udbredelse af coronasmitte. De aktuelle tiltag drejer sig om forsamlingsforbuddet og lukning af værtshuse, restauranter mv.

Sydøstjyllands Politi har ikke foretaget sigtelser i weekenden.

https://demezamode.dk/
Annonce

Anmeldelser opgjort den 4. april 2020

I døgnet er der registreret 12 anmeldelser

I forhold til krav om lukning er der i døgnet registreret 5 anmeldelser. I alle tilfælde var der ikke hold i anmeldelserne, da stederne var konstateret lukket, eller man foretog lovlig aktivitet på stederne. Blandt andet renovering eller tilberedning af Take Away mad.

I forhold til forbud mod større forsamlinger registrerede politikredsen i døgnet 2 anmeldelser. Ved patruljens ankomst var retningslinjer overholdt eller ingen personer på stedet.

Der er modtaget flere anmeldelser om andre forhold, heraf bl.a. anmeldelser om utryghed eller bekymring omkring smitte og i et tilfælde en anmeldelse omkring hærværk, hvor der var skrevet Corona.

Der er ikke foretaget sigtelser i døgnet.

Anmeldelser opgjort den 5. april 2020 

I døgnet er der registreret 11 anmeldelser

I forhold til krav om lukning er der i døgnet ikke registreret anmeldelser.

I forhold til forbud mod større forsamlinger registrerede politikredsen i døgnet 6 anmeldelser. Ved patruljens ankomst var retningslinjer enten overholdt eller ingen personer på stedet.

Der er modtaget flere anmeldelser om andre forhold, heraf bl.a. anmeldelser om utryghed eller bekymring omkring smitte. I to tilfælde omhandlede anmeldelserne trafikale problemer ved genbrugsstationer og i et andet tilfælde for mange mennesker i et havecenter.

I de nævnte anmeldelser har der ligeledes i flere tilfælde været tale om misforståelser, eller også har der ikke ved politiets ankomst været nogen overtrædelse.

Der er ikke foretaget sigtelser i døgnet.

Sydøstjyllands Politi er løbende i dialog med både borgere og virksomhedsejere i forbindelse med de tiltag, som regeringen har sat i værk for at mindske smittespredning i samfundet, og politiet ønsker ikke at udpege konkrete borgere eller virksomhedsejere, som vi har været i dialog med.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer