coop365 i Taulov sendte kage og buketter til plejehjem

0

Det er en vaskeægte solstrålehistorie, der fortælles fra Taulov i Fredericia, hvor købmand Danielle Bjørnsted Andersen fra coop365 i går sendte en masse kærlighed af sted til beboere og personale på Plejecenter Stævnhøj i Fredericia.

Imens solen skinnede og dagen var godt i gang, besluttede coop365 sig for at gøre dagen lidt bedre for bebeboere og personale på det lokale plejehjem.

– I dag har vi sendt en masse kage og flotte buketter af sted til både beboerne og personalet på Stævnhøj Plejehjem. I disse tider er det selv den mindste ting der kan gøre en forskel? Og hvem elsker ikke et stykke kage? Derfor sendte vi en masse af sted i dage – bare i håb om det ville skabe en glæde ved eftermiddagskaffen i dag, siger Daniella Bjørnsted Andersen og tilføjer

– Der skal også lyde en tak til HosCamilla Blomster, som valgte at sponsorere yderlige udeblomster til deres have. Så beboerne også kan nyde lidt forår ude på deres terrasse. Vi håber at det har bragt lidt glæde ind i plejehjemmet – specielt i disse tider.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer