Du har sikkert set containerformationen ved den nye indkørsel til havnen, hvor vejen drejer mod Havnegrillen. Container Living rører på sig igen, og sætter en etage mere på prestigeprojektet.

Fredericia AVISEN har fulgt det spændende projekt fra Container Living siden de først sendte 14 meter lange skruepæle i jorden til de satte de første containere på grunden.

Se historien om skruepælene

Se da de første containere kom på plads

Nu var turen kommet til overetagen, og i dag blev den første container sat på rammen, i morgen fredag vil den næste komme på plads. Vi taler med Brian Gade som er administrerende direktør i Container Living.

container living
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Som idémand betyder dagen i dag noget helt særligt, idet vi har monteret Danmarks første hotellejligheder i containerne”, siger Brian Gade. Den idérige direktør så selv med fra den fine adresse i Kanalbyen. Brian Gade fortæller at projektet nu er så langt at man kan få monteret det sidste rack og tagkassetter her i løbet af Juni. Vi spørger hvornår vi kan forvente de første mennesker der skal gøre projektet levende kommer og Brian siger “at de håber at multirummet kommer i brug i løbet af få uger.

container living
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Som billedet viser er det noget af en placering og udsigt man vil have fra disse skibscontainere som snart står klar som hotellejlighed, multirum og hvad der ellers passer ind i planerne. I flere store byer både nationalt og internationalt bygges der også med containere som nye beboelsesmetoder.