Connie Lindholm blev i lørdags kåret til årets kvinde af KFUF – Kvindelige Flisepudsere Udi Fredericia.

Connie Lindholm har været frivillig kasserer i Kræftens Bekæmpelse i mere end 10 år og har dermed haft ansvaret for styringen af økonomien, herunder regnskab og regnskabsaflæggelse på de årlige generalforsamlinger – og er medlem af bestyrelsen i lokalafdelingen i Fredericia.

Connie har derudover også deltaget som kasserer i Stafet for Livet i de 10 år, med ansvar for økonomien, ansøgning om tilladelser ved myndigheder (Skat) vedrørende afholdelse af tombola og andre spil. Hun har også opgaven med at stille både budget og regnskab op for Stafetten og sende midlerne til Kræftens Bekæmpelse i København. Endvidere er hun en del af teamet i Informationen på Stafetten, hvor holdene registreres og betales, og diverse gøremål skal klares.

Foto: Lars Lindskov, Pressefotograf (PF/DJ)

Hun har også den økonomiske opgave hvert år ved Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling, hvor indsamlingsbøsser skal optælles, og den enkelte rute registreres med antal indsamlede kroner, så de frivillige kan få besked, og endelig skal regnskabet gøres op og penge sendes til Kræftens Bekæmpelse i København.

Og al det arbejde går hun naturligvis først i gang med, når hun selv har gået en rute. Connie deltager også som frivillig på messer, hvor Kræftens Bekæmpelse er repræsenteret.

Hun er meget omhyggelig og påpasselig med de opgaver, hun har, og holder sig løbende ajour med de gældende regler på det økonomiske område. Hun deltager også på konferencer med andre kasserer i Kræftens Bekæmpelse og hjælper nye frivillige godt i gang.

Foto: Lars Lindskov, Pressefotograf (PF/DJ)

Connie bruger meget tid på opgaverne, som hun udfører med stor pligtfølelse uden at gøre stor væsen af sig – til gavn for de mange kræftramte i Fredericia.

Det er med denne begrundelse, at Connie Lindholm blev kåret til årets kvinde af kvindelige Flisepudsere Udi Fredericia.