”Hvad har du tænkt dig at gøre ved klimaet”? Sådan lød spørgsmålet til Connie Hedegaard på hendes femte dag som minister. Spørgsmålet har optaget hende gennem hele hendes karriere, og hun er en af de mest vidende på området og er i dag ansat som bestyrelsesformand for den grønne tænketank Concito.


Fredericia Gymnasium, Fredericia Dagblad og Fredericia Bibliotek har gennem mange år samarbejdet om arrangementer, der sætter vigtige temaer i samfundet under lup. Tirsdag 28.september har de derfor inviteret Connie Hedegaard til Fredericia for at gøre os klogere på det, der efterhånden er gået op for alle er en alvorlig problemstilling – nemlig klimaforandringer og vores muligheder for at handle.


I foredraget beretter Connie Hedegaard personligt og veldokumenteret om en af vor tids helt store udfordringer, hvis ikke den største. Hun har tidligere været miljøminister og EU- klimakommisær, og har hele sin professionelle karriere været optaget af klimaspørgsmålet. Hun vil tale om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klimaudfordringerne med den stigende befolkning på kloden og den nødvendige vækst. Hvad kan politikere og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre?


Foredraget foregår på Fredericia Gymnasium tirsdag 28. september klokken 19.00, og billetter á 50 kroner kan købes via Fredericia Biblioteks hjemmeside.