Der var lidt grå skyer på himlen, men ellers var det næsten den perfekte dag for en genåbning. Lige på den anden side af Lillebæltsbroen finder man et stort hotel, Comwell Middelfart. Udsigten er ikke til at tage fejl af. Den imponerende Lillebæltsbro i baggrunden er helt fantastisk – og så er det lige ved vand og natur. Hotelchef Charlotte Balthazar er glad for, at de nu igen har fået lov at åbne.

“Vi har fået lov til at genåbne efter at have været lukket i præcis tre måneder, så det var fantastisk i morges da den første gæst gik ind ad døren klokken halv otte. Vi stod klar alle mand og bød velkommen. Det var rigtig fedt, at være åbnet igen”, lyder det fra en glad Charlotte Balthazar.

“Det har været mærkeligt. Det er nemt nok at låse døren, men det der tomrum, hvor der er gået tre måneder før vi har kunnet åbne igen, det har været underligt. Vi har også måtte sige farvel til gode kollegaer. Så det har været tre måneder fyldt med op- og nedture. Nu kan man endelig begynde at glæde sig til at åbne op”, fortæller Hotelchefen. 

“Lige pludselig fik vi travlt. Vi har fået lavet nogle rigtig gode ting imens vi ikke har haft gæster. Blandt andet er vi klar med 42 nyrenoverede værelser, vi har fået malet og gjort en masse ting, som vi normalt ikke har tid til. Men ligepludselig, da der kun var en uge tilbage, så følte vi at vi fik travlt. Men vi nåede det hele og vi føler, at vi er klar til sommerens gæster – og selvfølgelig de gæster der kommer i dag”, lyder det fra Charlotte.

Du kan se hele interviewet med Charlotte i ovenstående video.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer