Henover sommeren kommer der musikalske indslag i C-byen. Det er Coffee Corner, som er klar til issæsonen, og i den forbindelse har René Hougaard fået musikkere til at komme forbi.

Til den nye sæson i C-byen er der sket lidt nye ting i Coffee Corner.

“Man kan få spanske vafler med softice, chokoladesauce og kugle is, som man lyster,” siger René og kommer ind på, hvordan idéen opstod:

“Vi har i fællesskab fundet ud af, at vi ville prøve at få det ind, og vi ville ikke bare tage en almindelige belgisk vaffel, så vi prøver noget anderledes,” siger René, der har sit sædvanlige issortiment klar, men der er kommet enkelte tilføjelser til det:

“I år er der kommet gulerodsis på og to nye veganske is, så nu kan alle få is her,” siger René med et smil og kommer ind på et andet nyt tiltag:

“Der vil komme musik hernede i løbet af sommeren. Jeg har aftalt med nogle, som jeg kender, at de kommer her og øver, synger og hygger.”

Coffee Corner har pt.åbent hver tirsdag klokken 17-21 og lørdag-søndag fra klokken 13-21. I skolernes sommerferie holder Coffee Corner åbent fra klokken 12-21 hver dag.

https://www.6juli.dk/