Fredericia AVISEN er taget forbi Clinique Body Guide. Klinikken guider dig til, hvilke behandlinger, du skal vælge. Marie-Louise Stück Holm og Janni Tarm Møller fortæller.

Marie-Louise Stück Holm og Janni Tarm Møller tager imod Fredericia AVISEN og der tilbydes et glas koldt vand med lidt snack ved siden af. Vi sætter os ned og taler om, hvilken klinik Clinique Body Guide er.

”Vi er en skønhedsklinik, vi har alle former for behandlinger; velvære massage, ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger. Dem som er meget populære ved hos er, brazilianwax og fodbehandlinger samt shellac”, fortæller Marie-Louise Stück Holm.

Janni Tarm Møller tilføjer: ”Alle vores behandlinger er populære, vi behandler vores kunder efter det de ønsker”

“Vi har alle brug for engang imellem at blive behandlet. Ens krop har brug for velvære. Ligemeget, hvilken alder man har, så er der plads til alle i klinikken”.

Gelak. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Vi har i klinikken kunder fra teenagealderen op til 90 år. Alle aldre og alle typer, både mænd og kvinder” fortæller Janni Tarm Møller og fortsætter:

“Alle behandlinger er optimale, man skal bare være god til at guide sine kunder hen i den retning, som de ønsker og lytte til, hvad de er kommet for, så det går glade herfra.”

”Vi behandler alle vores kunder ens, det vil sige vi behandler alt efter, hvilken hudtype vores kunder har og ud fra det, har vi selvfølgelig de bedste udvalgte produkter, som vi benytter os af”, fortæller Marie-Lousie Stück Holm


Clinique Body Guide. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN


Sommer VS. vinter

Alle behandlinger kan laves ligemeget, hvilken årstid det er, men det er forskellige behandlinger, der bliver lavet alt efter om, det er sommer eller vinter.

”Op til sommer, er det vores brazilianwax, som er virkelig populært, for så skal folk af sted på ferie, og shellac boomer også rigtig meget og så er der fodbehandlinger. I vinterperioden, boomer ansigtsbehandlinger, men alt vedligeholdelse, alle går op i det”, fortæller Marie-Lousie Stück Holm.

Teenagere som også benytter sig af klinikken gør det især, når konfirmationsmånederne nærmer sig, her fortæller Janni Tarm Møller, at de unge lavet shellac, og får lagt make-up for det meste.

Make-up ved Clinique Body Guide. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Produkterne

De forskellige produkter som er i klinikken er nogle af de produkter, som de selv bruger, en af dem, som er meget populær ved deres behandlinger og som de bruger er Exuviance.

”Exuviance er vores hovedmærke her i klinikken, men vi har forskellige mærker i klinikken, alt efter hvilken behandling, du skal have”, fortæller Marie-Louise Stück Holm og Janni Tarm Møller

Exuviance produkt. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Alt efter hvilken behandling det er, skal man også vælge det rigtige produkt. Derfor er Clinique Body Guide klar til at guide dig gennem behandlingen med deres skønhedsprodukter, som er med til at give dig den bedste velvære.

Tak for de lækre snack, som der blev serveret for Fredericia AVISEN.

www.eventc.dk