På kunstmuseet CLAY i Middelfart åbner man op igen d. 21. april, og det er blandt andet med en udstilling, der opfordrer til selfies.

Kulturformidler på CLAY, Henny Husum, fortæller om en udstilling, der åbner op. Navnet på udstillingen er Claydies.

– Vi glæder os til at åbne op for det, for hvis nogen tror, at det er stift og kedeligt at gå på kunstmusuem, så kender de ikke Claydies. Det er et humoristisk syn på selfiebegrebet og de har lavet ting i keramik som ikke er sådan typiske ting, men kander og krykker i deres version. Det er blevet anderledes i skørter og netundertrøjer, der har lighed med et mandligt kønsorgan. Der er mange sjove ting. Det, som publikum opfordres til, er at gå ind i de ting og tage billeder af sig selv, kun fantasien sætter grænser, siger Henny og fortsætter:

– Det giver et uhøjtideligt touch at man selv kan lege med tingene, helst uden at røre. Det at man kan gå ind i det og opleve sig selv gør, at man træder ind i tidsånden med selfies og bliver en del af udstillingen på den måde.

Henny Husum kan ikke sætte navn på stilarten, der bruges, men siger følgende.

– Jeg ved ikke om man kan sige, at det her er et specielt navn, men det er dygtige keramikere. De kan deres håndværk til perfektion, så det er almindelige håndsværkpricipper de bruger. Det de bruger er at tage humor ind over og har en kommentar til den aktuelle kultur, siger Henny Husum.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer