Mens kulturhungrende danskere stadig må vente med at få deres sult efter oplevelser stillet, så glæder man sig på CLAY til igen at kunne åbne CLAY Shop. Det sker tirsdag d. 9. marts. I samme uge lancerer museumsbutikken en spritny webshop. 

Webshoppen er udviklet under corona-nedlukningen med støtte fra Augustinus Fonden for at imødekomme den stigende interesse for butikkens unikakeramik, kunstbøger, plakater m.m. Webshoppen er imidlertid ikke en klassisk handelsplatform, men i høj grad også et sted, hvor man kan møde de danske keramikere, der har deres ting til salg i den fysiske butik på CLAY. 

– Vi glæder os meget til også at kunne formidle dansk keramik på nettet. Her kan vi komme bag om genstandene og fortælle historier om de sprudlende og dygtige keramikere, vi forhandler i museets butik, siger CLAYs direktør, Pia Wirnfeldt. 

I webshoppen har man mulighed for at studere keramikkens former, farver og teknik døgnet rundt. I CLAY Shop må man nøjes med åbningstider fra 12-17 alle dage undtagen søndag og mandag. Dog er der åbent i hele påsken i samme tidsrum, inkl. 2. Påskedag. 

Et besøg i butikken kan kombineres med en forårstur i Skulpturparken, mens selve museet og Café CLAY stadig er omfattet af nedlukningen af landets restauranter og indendørs kulturinstitutioner. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer