City Bowling Fredericia har i næsten 20 år formået at bevare den helt særlige hygge og atmosfære, der karakteriserer stedet i Vendersgade. Det var Elin og Gunnar Lund, der i 1998 åbnede en bowlinghal på det sted, hvor der indtil 1985 var restaurant, og bowlinghallen lever i bedste velgående. Det skyldes ikke mindst den hyggelige atmosfære, hvor der altid er plads til at hygge, samtidig med, at man bowler.

Og nu har den traditionsrige bowlinghal lagt lidt mere hygge til bowlingen. City Bowling har nemlig fået et flot hyggehjørne med lædersofaer og en rygekabine, for de gæster, der er rygere.

Rygekabinen sikrer, at rygerne ikke længere behøver at gå udenfor i regn, sne og slud for at få sig en smøg, men nu kan blive inden døre i de varme og hyggelige lokaler. Hos City Bowling Fredericia er der nemlig plads til alle slags gæsterne – rygere eller ej.

City Bowling arrangerer i øvrigt også både børnefødselsdage og andre fester, og der er i forbindelse med arrangementerne naturligvis mulighed for også at tage en omgang bowling i den 650 kvadratmeter store bowling-hal, der har otte hurtige baner.

I det nyetablerede hyggehjørne er der plads til at slappe af efter bowling. (Foto: City Bowling Fredericia )
I det nyetablerede hyggehjørne er der plads til at slappe af efter bowling. (Foto: City Bowling Fredericia )