Forside Fredericia Cirkus Arena ved at være klar til stort show

Cirkus Arena ved at være klar til stort show

DEL
Cirkus Arena
Foto: Patrick Viborg Andersen

Cirkus Arena, der løber af stablen med et stort show tirsdag klokken 17:00, er ved at blive gjort klar til forestillingen.

Som Fredericia AVISEN skrev tidligere på måneden kommer Cirkus Arena til byen i forbindelse nye eventyr om Klovnen og Kronprinsen af rapperen Clemens.

Opstillingen af Cirkus Arena er i gang på pladsen ved siden af Monjasa Park og Fredericia Idrætscenter Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Forestillingen har hidtil trukket fulde huse andre steder, og om denne forestilling fortæller Cirkus-direktør Benny Berdino:

“Ligesom artisterne hver dag træner for at overgå sig selv, så arbejder vi i Cirkus Arena altid på at udvikle, hvordan vi kan fortælle historier, som imponerer nutidens børn og voksne. I år har vi givet bolden videre til Clemens, og det er der kommet en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange ud af. Når man går nye veje, er det altid spændende, hvordan resultatet bliver, så vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse.”

Forstillingen finder sted tirsdag klokken 17:00.

Se her flere billeder fra opsætningen:

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
DEL