Motor Mille styrer slagets gang, når Arena for første gang nogensinde åbner op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden. Det sker den 11. april kl. 17.00 i Fredericia ved Idrætscentret, hvor startskuddet på årets Jyllandsturné lyder.

– I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne, udtaler instruktør Mille Gori, der er kendt som børnenes Ramasjang-helt Motor Mille.

Vær med når eventyrene kommer til live i manegen
Arenas cirkusdirektør Benny Berdino skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger, da han bliver afbrudt af Motor Mille, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét. I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer som har øvet sig et helt år, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord. Men bare rolig! Vi har mange flere numre på spil, og sammen kommer I til at møde artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr.

Nytænkning og cirkus-pop
Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden.

Den nye form er blevet godt modtaget blandt publikum og anmeldere i København, hvor der var landspremiere i sidste uge, og i Cirkus Arena glæder vi os over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen.

“Du mille for en succes”, skriver Rud Koefoed fra Ajour Press og giver forestillingen topkarakter med seks stjerner. Lige i hælene med fem stjerner følger Henrik Lyding fra Jyllands-Posten trop med ordene: “En særdeles vellykket cirkusoplevelse (…). Motor Mille er måske den bedste cirkuskonferencier, jeg endnu har set”!

– I Cirkus Arena er vi meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået, for vi er stolte af forestillingen og af Motor Mille og de mange artister, som gør det helt fantastisk. Når man går nye veje, er det altid spændende, hvordan resultatet bliver, og nu glæder jeg mig til at komme rundt i hele landet og præsentere forestillingen, udtaler cirkusdirektør Benny Berdino.

Milles første cirkusturné
For Mille Gori bliver Fredericia det første stop på hendes første rigtige cirkusturné. Fuld af spænding fortæller hun:
– ”Det kribler i mig for at komme af sted. Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus’ magiske univers, og jeg var faktisk klar til at stikke af med et, da jeg var seks år gammel. Dét var mine forældre dog ikke helt med på, så min mor lærte mig, at jeg sagtens kunne have et helt cirkus i haven, hvis blot jeg brugte min fantasi. Det gjorde jeg så. Min første cykel var en et-hjulet cykel. Mine forældre sagde nemlig, at jeg skulle lære at køre på ét hjul, før jeg kunne få to. I cirkus kan alt lade sig gøre. Nu er drømmen blevet til virkelighed, og jeg glæder mig til de næste måneder, hvor jeg skal rejse rundt og bo i min rødgule cirkusvogn med hjul under fødderne”.

Fakta om Cirkus Arena

– Cirkus Arena er Nordens største cirkus og blev grundlagt i 1955 af Arne Victor Berdino Olsen.
– Over 90.000 har allerede sikret sig billet til en af sæsonens forestillinger.
– Motor Mille og Bubber deler sæsonen i mellem sig. Motor Mille åbner eventyrbogen fra den 23. marts til den 31. maj. Herefter giver hun eventyrbogen videre til Bubber.

Læs mere på www.arena.dk