Fredericia Taekwondo Klub har indgået et sponsorsamarbejde med energiselskabet OK.

Det er ikke kun alvorlige cirkelspark og håndkantsslag, der fylder i Fredericia Taekwondo Klub. Sammenholdet og det at have det sjovt er lige så vigtigt, og for at endnu flere kan få den mulighed, har klubben indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

”En sponsoraftale med OK betyder for os som sportsklub, at vi kan holde fast i vores gode udvikling og få endnu flere børn og voksne til at bevæge sig og have det sjovt sammen,” siger Bruno Stolborg, der er formand i Fredericia Taekwondo Klub.

”Pengene skal gå til at underbygge klubbens fællesskab ved at styrke kommunikationen i og omkring klubben. For eksempel med nyhedsbreve, information og ved at tiltrække nye medlemmer”

Der er omkring 100 medlemmer i taekwondoklubben, hvor fundamentet er sammenhold og kammeratskab. Noget af det vigtigste for klubben er at tage imod nye medlemmer, så de føler sig velkomne og som en del af fællesskabet.

Gratis at støtte

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Fredericia Taekwondo Klubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte klubbens medlemmer med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

”Lige nu har mere end 1.700 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer