Det er juleaften tidligt om morgenen. Cirkeline sidder i sin tændstikæske og kigger ud på stjernerne. Sådan begynder juleeventyret om Cirkeline og hendes musevenner, Frederik og Ingolf, som kaster sig ud i juleforberedelserne. Gaverne skal pakkes ind, hjerter flettes, og så skal der også være plads til at synge og lege. Det sker den 18. December i Fredericia Idrætscenter, når Lecture.dk præsenterer God jul, Cirkeline.

Se mere her: bit.ly/cirkelinelecture

Senere drager de tre venner ud i skoven efter juletræet. Det er koldt, og sneen falder hvid. I skoven møder vi den skurkagtige kat, de sjove skovnisser, og sidst, men ikke mindst, snemusen Knud med den røde tud. Og så bliver det endelig juleaften.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor, og ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup endnu en lille perle inden for sit specielle univers. Cirkelinefiguren er mere populær end nogensinde og henvender sig efterhånden til hele tre generationer af danskere, fra de yngste til de ældste.

Forfatter: Hanne Hastrup Instruktion: Lisbet Lipschitz Scenografi: Niels Secher

Musik og sangtekster: Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt Masker: Maria La Cour og Johan Kølkjær

Medvirkende: Mette Alvang, Anne Blomsgård m.fl.

God jul, Cirkeline

Anmeldelse:

(Teateravisen)

”Tager kegler (…) Min lille fire-årige sidemand sprang, fløj og svævede med fryd ind i illusionen. Ind i juleeventyret om Cirkeline”.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.