Hos Byens Brød har man fået en ny samarbejdspartner – den 12-årige Christopher Hjorth Jacobsen fra Herslev. Han vil cykle brød ud til borgerne i Herslev om søndagen i en kilometers radius fra Mølleåvej. 

Indehaver af Byens Brød Lars Hesselvig fik en henvendelse fra Christopher Hjorth Jacobsen, der havde et brændende ønske om at tjene sine egne lommepenge og samtidig give Herslev et nyt tilbud.

“Christopher havde sammen med sin far sammensat et forretningstilbud og en ide, som kunne give borgerne bagerbrød om søndagen – og det ville han kombinere med at tjene lidt lommepenge,” fortæller Lars Hesselvig og fortsætter:

“Jeg var selv kun 11 år, da jeg startede med at arbejde hos min far. Så det vækker da minder, når en dreng som Christopher vil tjene sine egne penge.”

Christopher har taget den bestillingsseddel med, som han vil dele ud i Herslev. På sedlen finder man et stort udvalg af brød og kager, og for 10 kr. kan man få bagerbrødet leveret direkte til døren om søndagen. Første gang bliver søndag den 26. august.

“Jeg synes, at det var noget, vi manglede herude. Jeg kommer til at cykle rundt, og jeg glæder mig til at komme i gang. ” siger Christopher og fortsætter:

“Det startede med, at min mor talte om ideen, og jeg synes også, at det var en god ide.”

Imens vi sidder i bageriet gennemgår Christopher bestillingsseddel og design sammen med Lars Hesselvig. Christopher har blandt andet skrevet, at han lover ikke at vækker kunderne – han hænger blot det bestilte brød på døren.

Når den 12-årige iværksætter ikke cykler brød ud, går han på Fjordbakkeskolen, hvor han i næste uge skal i gang med sjette klassetrin. I fritiden er han sammen med vennerne og spiller fodbold i TSIF.

Bor du i Herslev og kunne du tænke dig at bestille hos Christopher Hjort Jacobsen, så kan det ske på mail eller Facebook under profilen: Søndagsbudet Herslev. Og så er der også lidt at vinde som kunde.

Hver måned udlodder Byens Brød en kagemand i en konkurrence blandt kunderne.