22 årige Christian Wellendorf, der var assistent for Kenneth Hansen, da han vandt det individuelle VM for kokke, Bocuse d’Or i januar i år, vandt samtidigt prisen som verdens bedste Kommis – altså kokkens højre hånd. Nu gælder det Kokkelandsholdet og næste års OL.

Kokkelandsholdet har fået ny holdkaptajn i forbindelse med udvælgelsen af medlemmer til det nye hold, der skal hente medaljer til Danmark ved OL for Kokkelandshold i Stuttgart i Tyskland i februar 2020. Valget er faldet på 22 årige Christian Wellendorf, der sammen med Kennet Hansen vandt det individuelle VM for kokke, Bocuse d’Or i januar i år. Christian Wellendorf vandt samtidigt prisen for verdens bedste Commis.

– Jeg glæder mig til at arbejde med Kokkelandsholdet, som jeg har været en del af i flere år som medlem af Kokkelandsholdet Junior. Mulighederne har været mange efter Bocuse d’Or, og jeg er meget smigret over interessen. Arbejdet på Kokkelandsholdet, hvor jeg udover at være holdkaptajn også skal løse en lang række andre opgaver i landsholdsregi, bliver en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at arbejde på, siger Christian Wellendorf.

På Kokkelandsholdet er der stor glæde over samarbejdet med Christian Wellendorf. 

– Vi er utroligt stolte over at kunne tilknytte Christian Wellendorf til Kokkelandsholdet, og det vil være med til at løfte holdet frem imod OL næste år. Han er en kapacitet fra den absolutte øverste hylde i dansk gastronomi, og vi er sikre på, at hans helt unikke og målrettede tilgang til tingene, vil være med til at sætte kursen for fremtidens Kokkelandshold, siger Teamlederne Per Hallundbæk og Mette Gassner.

Christian Wellendorf starter i sit nye job allerede onsdag, og skal udover at være Holdkaptajn for Kokkelandsholdet også løse en række andre opgaver for Kokkelandsholdet blandt andet i forbindelse med det kommende statsbesøg i Argentina.

FAKTA:
Christian Wellendorf 
22 år
Kommer fra Faxe Ladeplads
Er udlært på Restaurant Babette i Vordingborg og har arbejdet på Falsled Kro før, at han tiltrådte i en fuldtidsstilling som assistent for Kennet Hansen i forbindelse med Bocuse d’Or 2019.
Christian Wellendorf har vundet en lang række kokkepriser i ind- og udland.

https://mikeno.dk/t262/M%C3%B8d%20og%20lyt%20til%20foredrag%20med%20Umahro%20Cadogan%20fra%20%22Spis%20dig%20rask%22
Annonce – køb billet her