Seks medarbejdere er med fra start, når Jutlander Bank åbner sin anden afdeling inden for kort tid i Trekantsområdet

Lige efter nytår gør en ny bank sit indtog i Fredericia. Der er tale om Jutlander Bank, der har sine rødder i det himmerlandske område i Jylland, men som igennem de senere år også har bredt sig til andre egne af landet.

Tilbage i november offentliggjorde Jutlander Bank, at den kendte erhvervsmand fra området, Christian Jungmark, bliver afdelingens nye direktør. Nu sætter banken navn på de øvrige nye medarbejdere. Hermed står det klart, at seks nye arbejdspladser sammenlagt kommer til Fredericia.

Henrik Midtgård Ullum, 51, tiltræder som ny erhvervskundechef og souschef i afdelingen. Henrik har en lang karriere bag sig banksektoren og kommer fra en stilling som kundechef i Spar Nord i bankens Vejle-område. Han er også bosiddende i Vejle med sin kone og deres to børn på 15 og 17 år.

Anette V. Hansen, 52, og Helle Broustbo, 51, er afdelingens to nye privatkunderådgivere. Førstnævnte kommer fra en stilling som privatkunderådgiver i Fynske Banks afdeling i Fredericia, hvor hun de seneste 11 år har gjort tjeneste. Helle Broustbo har de seneste otte år været ansat som privatkunderådgiver i Spar Nords filial i Middelfart.

Endelig får også to nye kundemedarbejdere deres dagligdag afdelingen. Claus Flak Christensen, 54, kommer fra en stilling som erhvervskundemedarbejder i Spar Nords filial i Fredericia, imens Marianne Vinther Thomsen, 53, kommer fra samme banks filial i Middelfart, hvor hun har været ansat som privatkundemedarbejder.

Stærkt lokalkendskab
Alle seks medarbejdere er med fra start, når den afdeling åbner. Afdelingsdirektør Christian Jungmark glæder sig til at komme i gang og betoner de nye medarbejderes stærke lokale forankring.

“Alle på det nye hold har et stort netværk i regionen. Det kommer vi til at udnytte ved at arbejde målrettet og aktivt på at byde nye privat- og erhvervskunder velkomne fra ikke bare Fredericia, men hele Trekantsområdet.”

Jutlander Bank åbnede tidligere i år en ny afdeling i Vejle. Dermed bliver afdelingen i Fredericia bankens anden afdeling syd for Aarhus.

I første omgang vil den nye afdeling få til huse på Prinsessegade 28, men allerede fra februar flytter bank og medarbejdere over på den modsatte side af gaden i det gamle Løve-Apotheket på Danmarksgade 19. Her foregår netop nu en omfattende renovering, så den nye bank kommer til at fremstå moderne, men med respekt for ejendommens historie.